Geld voor jouw idee!

Een super tof initiatief! Er is geld voor jouw idee!
Loop jij al tijden met HET geweldigste plan rond, waar jij blij van wordt en anderen in de gemeente Rijnwaarden ook? Wil jij al tijden iets veranderen in de gemeente? Maar krijg je het niet voor elkaar, ken je de juiste mensen niet, is er geen geld of heb je net een beetje hulp nodig?

Dit is JOUW KANS. Claudia Peeters mag en kan  je helpen met de dingen die je ingewikkeld vindt bij het aanvragen van jouw plan. Dus het enige wat JIJ hoeft te doen is: een goed idee bedenken!  Neem gewoon contact op met Claudia bij Caleidoz, want JOUW IDEE IS GELD WAARD!

Wil je meer informatie? kijk op : www.rijnwaarden.nl/subsidies of neem contact op met Claudia Peeters via mailtje naar c.peeters@caleidoz.nl of bel met 0316-542794. Je kan ook een chat-gesprek starten op facebook via "sfinx piramide".

Geen idee wat er allemaal kan? Een inwoonster uit Aerdt heeft dankzij dit potje geld gekregen om nieuwe sportmaterialen aan te schaffen. Zodat ook de oudere inwoners van Aerdt (en omgeving) er kunnen gymen. Een groep bewoners van een appartementencomplex in Tolkamer mogen materialen aanschaffen om voor alle bewoners van het complex leuke bijeenkomsten te organiseren. Er is een dame die dankzij dit geld cursussen aanbiedt aan mensen die graag sterker in hun schoenen willen staan. Er is dus van alles mogelijk! Zo lang het maar iets is waar andere inwoners ook van profiteren en wat dus het welzijn en geluk groter maakt.

 

Naar het overzicht