Sfinx Specials

Sfinx voor jongeren met een beperking

Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. Daarom organiseren de jongerenwerkers, samen met een paar ouders, extra activiteiten  voor deze bijzondere groep uit de gemeente  Zevenaar.

Op vrijdag 4 mei kunnen tieners en jongeren meedoen aan een spannend spel door Lobith. Elk groepje krijgt een begeleider mee (de deelnemers mogen zelf groepjes maken) en dan mogen ze op zoek naar aanwijzingen.  Vrijdag 8 juni staat het spel “levend cluedo” op het reguliere programma. De jeugd met een beperking mag om 18.45 uur komen voor een rustige uitleg. Om 20.00 uur is het spel voor hen afgelopen. Dat geldt ook voor de vossenjacht op vrijdag 22 juni; van 18.45 tot 20.00 uur kunnen jongeren met een beperking van 10 tot 16 jaar hieraan meedoen.

De entree voor alle activiteiten is 1 euro. Voor meer informatie of aanmelden kan men kijken op de website van het jongerenwerk; www.de-sfinx.nl.

Mailen kan naar c.peeters@caleidoz.nl of bellen met de jongerenwerkers van De Sfinx op 0316-542794.

Naar het overzicht