Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar vrijwilligers, jong en oud. Dus ook ouders die tijd "over" hebben; jullie zijn bijzonder welkom!

Waar zoeken we vrijwilligers voor?

Tieneractiviteiten Pannerden: 2x per maand organiseren we activiteiten voor groep 6,7 en 8 in ons jongerencentrum De Piramide in Pannerden. Van 14.30 tot 16.30 uur kan je helpen achter de bar bij verkopen van snoep en schenken van ranja. Of bij de spelletjes of bv het knutselen. Maar ook als je achter de schermen wil helpen om spelletjes voor te bereiden; graag!  Je hoeft niet elke middag te kunnen; we zijn al blij als je 1x per 8 weken kan helpen. Jongeren hebben woensdagmiddag vaak school, dus juist ouders zijn erg welkom om ons team te versterken. 

Sport in de vakanties: in elke schoolvakantie trekken we erop uit naar de dorpen van ons eiland met al onze sport-en spelmaterialen. Vind jij het leuk om samen met 9-14 jarigen te sporten? Ze uit te dagen voor een potje honkbal, basketbal, hocky, trefbal of iets anders? We horen het graag!

Klussendienst; niet alle mensen in onze gemeente redden alles zelf; sommigen zijn oud of ziek of hebben geen familie dichtbij die hen kan helpen. We zoeken mensen die af en toe een klusje willen doen voor deze mensen. Zoals het maaien van hun gazon, helpen een zolder op te ruimen, ze naar hun afspraak in het ziekenhuis brengen, keertje rijden om boodschappen te doen enzovoort. Het gaat om korte en kleine klussen, dus je hoeft niet weken achter elkaar hetzelfde te doen op een vaste tijd.Check voor meer info ook op fb; Klussendienst Gelders Eiland.

Alle vrijwilligers bij Caleidoz zijn via ons verzekerd en krijgen professionele begeleiding. Als vrijwilliger krijg je een heleboel waardering terug van de mensen die je helpt. Voor al deze vrijwilligerstaken kan je informatie opvragen bij sociaal werker Claudia Peeters of bij Mandy Rutten die het spreekuur draait op de vacaturebank ; elke maandag tussen 14 en 15 uur kan je binnenlopen in het Dorpshuis in Lobith en informatie krijgen en je eventueel aanmelden als vrijwilliger. Bellen kan naar 0316-542794 of mailen naar c.peeters@caleidoz.nl.

 

 

 

 

 

Naar het overzicht