Spotdropping = vol!

We zitten vol!!!

Aanmelden kan nog wel; je komt dan op de wachtlijst. Komt er nog een plekje vrij, dan mailen we je! Onder het overzicht van de namen staan de tips voor de dropping.

 

De meest pupulaire avond van het jaar; de spotdropping! Je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gesport door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgzet. En moet je dus opnieuw gaan lopen. Er kunnen maximaal 120 tieners meedoen; meld je dus op tijd aan. Als het vol is, kom je op de wachtlijst en het is VOL inderdaad. Kun je dus onverwachts niet meer meedoen, meld je dan af. Zodat we jouw plekje kunnen geven aan de 1e op de wachtlijst.

 Verzamelen: tieners uit groep 6 en 7 mogen om 18.15 uur naar De Sfinx komen. Kids uit groep 8 om 18.30 uur.

Groepjes:  er mogen 6 in een groepje en  je krijgt een leider mee voor de veiligheid en gezelligheid. Wij helpen je met groepjes maken.

Spelregels: je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gespot door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgezet. En moet je dus opnieuw gaan lopen.....

Vanwege de veiligheid mag er niet overal gelopen worden. Vanuit Herwen mag je bv niet op de Polderdijk lopen, alleen op het fietspad langs de Batavenweg. Je mag niet schuilen in tuinen van mensen.

Tips: Trek oude en donkere kleren aan, een zaklamp meenemen mag. (Fiets)sleutels en geld mag je op De Sfinx achterlaten in een speciaal bakje.

Klaar: een spotdropping is geen wedstrijd. Want sommigen groepjes vertrekken al om 18.25 uur en anderen pas rond 19 uur. We kunnen namelijk niet in 1x alle 120 kinderen naar hun startpunt rijden. Daarom zijn er 2 verzameltijden en verder rekenen we op je geduld. De meeste groepjes zullen 20.15 uur gewoon klaar zijn. Tieners uit groep 8 komen waarschijnlijk iets later binnen. 

 Vragen? Bel of mail ons gerust!Naar het overzicht