Spotdropping groep 7 en 8 ZIT VOL

Helaas, de Spotdropping is enorm populair en het zit VOL. Als je je nu toch nog aanmeldt, kom je op onze wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, dan bellen we je.

Het spannendste en populairste spel van de gemeente Zevenaar is terug!! Spotdropping.

Bij spotdropping wordt elk groepje bestaand uit maximaal 7 tieners en een begeleider door busjes en auto's gedropt in Tolkamer, Herwen of Aerdt. Probeer met je groepje zo snel mogelijk terug te komen naar De Sfinx zonder gezien te worden door de spotters! Want dan moet je met je groep het busje weer in en wordt  je bij het beginpunt uitgezet.........

Trek oude kleren aan en oude schoenen. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Hou onze site, Insta en facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Ook vind je daarop rond 1 oktober alle namen, zodat je kan checken of je op tijd was met aanmelden. Kan je onverwachts niet meer meedoen, dan vinden we het fijn dat je je afmeldt. Zodat we je plekje aan iemand op de wachtlijst kunnen geven.

Sommige groepjes worden al om 18.30 uur gedropt en anderen pas later. Daarom komen sommige groepjes ook pas later binnen, maar we verwachten dat groep 7 & 8 uiterlijk 21 uur weer terug is. Groep 6 start trouwens al om 18 uur, zodat er geen lange wachttijden zijn. Heb jij vrienden in groep 6, dan mag je gewoon met hen meekomen om 18 uur.

Mocht je willen weten of je aanmelding goed is doorgekomen? Bekijk dan hier de namenlijst voor de groepen 7 en 8.Naar het overzicht