Intro voor gr.6 en ouders

Groep 6 mag vanaf nu voor het eerst naar De Sfinx en De Piramide; hartstikke leuk en soms ook best even spannend. Daarom zijn er intro-avonden, alleen maar voor hen en ze mogen de ouders meenemen. Alle tieners van groep 6, maar ook tieners die nog niet eerder bij ons zijn geweest, mogen komen. In het begin krijgt iedereen een uitleg over het jongerencentrum; wat zijn de regels, wie werken er allemaal en allerlei handige weetjes. Je mag al je vragen stellen. We vinden het fijn dat je je aanmeldt; dat kan je doorgeven via de agenda van de tieners.

Intro De Sfinx is op vrijdag 23 augustus van 18.30 tot 20.15 uur

Eerst krijg je samen met je ouders uitleg en een rondleiding. Daarna blijfven de nieuwe tieners in De Sfinx voor een leuke introductie-avond met bingo en een mini-smokkelspel. Zo weet je precies hoe bij ons een activiteit in het dorp gaat. Leiding loopt mee zodat je ook allerlei fijne tips krijgt van waar meestal de "boeven" in het dorp rondlopen enzo. De ouders krijgen in de ruimte naast De Sfinx (de XL noemen wij die) extra uitleg en kunnen in alle rust alle vragen stellen aan de medewerkers. Ouders mogen blijven tot 20.15 uur, maar ze mogen eventueel ook naar huis en hun kind(eren) om 20.15 uur komen ophalen.

Intro De Piramide is op woensdag 28 augustus van 16.30 tot 17.30 uur.

Tijdens dit uurtje krijg je alles te horen over hoe De Piramide draait. En we spelen een mini smokkelspel, zodat je precies weet hoe dat gaat.

Naar het overzicht