Sfinx Specials 2018

Sfinx voor jongeren met een beperking

Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. Daarom hebben de jongerenwerkers, samen met een paar ouders, extra activiteiten  georganiseerd voor deze bijzondere groep uit de gemeente  Zevenaar. Na een paar bijeenkomsten hebben we afgesproken dat voortaan met een * in het porogramma boekje wordt aangegeven welke reguliere activiteiten ook voor Sfinx Specials zijn.

De reguliere activiteiten zijn bij De Sfinx altijd van 18.30 tot 20.15 uur. Als er een * bij staat, dan mogen tieners (9-12 jaar) met een beperking om 18.45 uur komen voor een rustige uitleg. Om 20.00 uur is de activiteit dan voor hen afgelopen. Zo kunnen tieners toch meedoen met bv een vossenjacht, spotdropping enz. We zorgen dan voor extra uitleg, begeleiding en structuur.

De entree voor alle activiteiten is 1 euro. Meer weten? Mailen kan naar c.peeters@caleidoz.nl of bellen met de jongerenwerkers van De Sfinx op 0316-542794.

Naar het overzicht