Sfinx Specials 2018

Sfinx voor jongeren met een beperking

Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. Daarom zijn er voortaan activiteiten voor deze groep "Sfinx Specials".  In het programma boekje wordt aangegeven welke reguliere activiteiten ook voor Sfinx Specials zijn, je vindt dan een * achter de activiteit.

De reguliere activiteiten zijn bij De Sfinx altijd van 18.30 tot 20.15 uur. Als er een * bij staat, dan mogen tieners (9-12 jaar) met een beperking om 18.45 uur komen voor een rustige uitleg. Om 20.00 uur is de activiteit dan voor hen afgelopen. Zo kunnen tieners toch meedoen met bv een vossenjacht, spotdropping enz. We zorgen dan voor extra uitleg, begeleiding en structuur. Dat geldt ook voor sommige activiteiten bij De Piramide. Geef bij het aanmelden aan als het om een Sfinx Special gaat aub.

De entree voor alle activiteiten is 1 euro. Meer weten? Mailen kan naar c.peeters@caleidoz.nl of bellen met de jongerenwerkers van De Sfinx op 0316-542794.

Naar het overzicht