Volop activiteiten jongerenwerk

We gaan weer volle bak vooruit!

Onze activiteiten zijn met dit mooie weer buiten, maar als het toch onverwachts gaat regenen....dan mogen we ook weer naar binnen gelukkig!! Natuurlijk vragen we je thuis te blijven als je klachten hebt en om je handen te desinfecteren; dat doen wij ook. Maar hoe lekker is het dat we weer gewoon kunnen knallen!

Dankzij extra corona-geld van de gemeente gaan we ook echt knallen; de jongeren van De Sfinx zorgen namelijk elke vrijdagavond voor activiteiten. Tot de zomervakantie kan je smokkelen, lasergamen en nog veel meer. Niet alleen in Lobith, maar ook in Pannerden, Giesbeek, Oud-Zevenaar en in de wijk Groot Holthuizen. Iedereen (vanaf groep 6) kan hier gratis aan meedoen. Wel moet je je vantevoren ff aanmelden via www.de-sfinx.nl . Een DM/PB/appje sturen naar de jongerenwerkers kan ook.

Meiden vanaf 13 jaar kunnen gezellig samen koken en eten tijdens Meidentijd. In Zevenaar en in Lobith.  Check hiervoor op Insta het nieuws bij caleidoz_jongerenwerk. Ook Meidentijd is er in ieder geval tot de zomervakantie en is dankzij de corona-gelden helemaal gratis.

Vragen? Meer weten? Goeie tips? Nieuwsgierig wie we eigenlijk zijn? Neem contact met ons op:

 

Mandy Rutten:   06 57 35 01 73 (caleidoz_mandy)

Claudia Peeters: 06 34 43 34 37 (caleidoz_claudia)

Sanne Kiene:     06 12 64 25 73 (caleidoz_sanne)

Emmy v Aalten: 06 22 23 46 34 (caleidoz_emmy)

FB; Caleidoz Jongerenwerk

Insta; caleidoz_jongerenwerk

 

Naar het overzicht