Nieuws

Klussendienst Gelders Eiland

Geschreven op

Check onze fb pagina en kijke welke klussen er zijn; misschien maak jij iemand heel blij? FB; Klussendienst Gelders Eiland Lees meer »

Vrijwilligers gezocht!

Geschreven op

We zijn op zoek naar vrijwilligers, jong en oud. Dus ook ouders die tijd "over" hebben; jullie zijn bijzonder welkom! Waar zoeken we vrijwilligers voor? Tieneractiviteiten Pannerden: 2x per maand organiseren we activiteiten voor groep 6,7 en 8 in ons jongerencentrum De Pi... Lees meer »

Sfinx Specials

Geschreven op

Sfinx voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. D Lees meer »

Lancering gratis carpool app 't Gelders Eiland

Geschreven op

Donderdag 15 februari is de carpool app ’t Gelders Eiland gelanceerd. Wethouder welzijn Anita van Loon zette de app 't Gelders Eiland als eerste op haar smartphone. Iedereen kan 't Gelders Eiland gratis downloaden en vervolgens zijn of haar rit kosteloos aanbieden. R Lees meer »

Sfinx was op TV!

Geschreven op

In Lobith stond het Gildehuis op zijn kop en De Sfinx ook! Ze halen alles uit de kast om de titel 'Dorpshuis van het Jaar' te winnen; een wedstrijd van omroep Gelderland. Angelique krijgt een spoedcursus vendelen van het Schuttersgilde EMM, de carnavalsvereniging 'Het Old... Lees meer »