Nieuws

Zomerprogramma 2021

Geschreven op

Dankzij coronagelden van de gemeente Zevenaar kunnen we extra activiteiten aanbieden!En waarschijnlijk mogen we dat ook doen in de zomervakantie! Dat doen we samen met Kunstwerk! en Ataro Sportservice; zij zorgen namelijk ook voor allerlei extra activiteiten. Lees meer »

Volop activiteiten jongerenwerk

Geschreven op

We gaan weer volle bak vooruit! Onze activiteiten zijn met dit mooie weer buiten, maar als het toch onverwachts gaat regenen....dan mogen we ook weer naar binnen gelukkig!! Natuurlijk vragen we je thuis te blijven als je klachten hebt en om je handen te desinfecteren; dat... Lees meer »

We mogen weer!

Geschreven op

We gaan weer buiten spelen! Daar zijn wij heel blij mee. We mogen weer met De Sfinx buiten activiteiten organiseren. Dat mocht al langer, maar toen was het nog te slecht weer of te donker. Na 5 maanden online activiteiten, voelt het nu voor ons goed om weer "live" te gaan. Lees meer »

12 inlopen per week

Geschreven op

De jongerenwerkers zijn dagelijks te bereiken via Insta, Facebook, WhatsApp en per mail, vaak ook in de avond. Maar juist nu is live contact erg belangrijk. Daarom zijn er per week maar liefst 12 verschillende inloopmomenten, waarop jongeren in contact kunnen komen met de... Lees meer »