Nieuws

Covid update 5 januari

Geschreven op

Zoals de meeste weten, is jongerenwerk een cruciaal beroep. Daarom gelden voor ons soms andere regels, zodat we jongeren kunnen blijven ondersteunen. In deze lockdown waren we daarom tot nu toe dus 's middags open. Maar gelukkig gaan de scholen vanaf 10 januari weer open. Lees meer »

Corona update 21 december

Geschreven op

Jongerenwerk valt onder categorie "cruciaal beroep". Daarom werken wij ook in lockdowns. Per keer wordt overlegd met onze brancheorganisatie en de gemeente over wat precies de mogelijkheden zijn. Hieronder vind je de afspraken over de huidige lockdown: Lees meer »

Wil jij ook een goeie studiekeuze maken?

Geschreven op

Wil jij samen werken aan jouw skills en een goede studiekeuze maken? Ga samen met ons aan de slag om jouw kansen voor werk en opleiding te vergroten én in Zevenaar maatschappelijk actief te zijn! Wij geloven in jongeren! In jullie nieuwe frisse ideeën! In jullie potentie! W Lees meer »

Tienerdisco's op zaterdag, inlopen beperkt open

Geschreven op

Het jongerenwerk valt onder de groep 'cruciaal beroep' en dat betekent dat we soms geopend mogen blijven in lockdowns. De landelijke handreiking voor ons werk is sinds 30 november aangepast en we houden ons aan de regels die daar in staan. Lees meer »