Nieuws

Griezelavond @ De Sfinx

Geschreven op

Het spookt in en rondom het Gildehuis. Durf jij het aan? Tieners kunnen meedoen van 18.30 tot 20.15 uur. Scholieren zijn vanaf 21 uur welkom....... Aanmelden kan via de agenda; kies dan voor tieners (groep 6,7 en 8) of voor scholieren (voortgezet onderwijs). Lees meer »

Info voor ouders Piramide

Geschreven op

Ouders en opvoeders kunnen vandaag van 16.30 tot 17.00 uur kennismaken met het team van De Piramide. Komt de tijd niet uit? Mail ons en we maken een andere afspraak! We zijn te bereiken op 0316-542794 en via een mail naar info@de-sfinx.nl. Lees meer »

1 middagje helpen bij De Piramide?

Geschreven op

Jongeren hebben vaak school op woensdagmiddag. Dus zijn we hard op zoek naar ouders die ons willen helpen bij De Piramide, al is het maar 1 middagje. Wat zoeken we? Tieneractiviteiten Pannerden: 2x per maand organiseren we activiteiten voor groep 6,7 en 8 in ons jongerenc... Lees meer »

Klussendienst Gelders Eiland

Geschreven op

Check onze fb pagina en kijke welke klussen er zijn; misschien maak jij iemand heel blij? FB; Klussendienst Gelders Eiland Lees meer »

Sfinx Specials 2018

Geschreven op

Sfinx voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. D Lees meer »

Sfinx was op TV!

Geschreven op

In Lobith stond het Gildehuis op zijn kop en De Sfinx ook! Ze halen alles uit de kast om de titel 'Dorpshuis van het Jaar' te winnen; een wedstrijd van omroep Gelderland. Angelique krijgt een spoedcursus vendelen van het Schuttersgilde EMM, de carnavalsvereniging 'Het Old... Lees meer »