Nieuws

Intro voor gr.6 en ouders

Geschreven op

Groep 6 mag vanaf nu voor het eerst naar De Sfinx en De Piramide; hartstikke leuk en soms ook best even spannend. Daarom zijn er intro-avonden, alleen maar voor hen en ze mogen de ouders meenemen. Alle tieners van groep 6, maar ook tieners die nog niet eerder bij ons zijn... Lees meer »

Gezocht; ouders met een mening

Geschreven op

Om zeker te weten dat ons aanbod aansluit bij de wensen van jeugd en ouders, moeten we natuurlijk weten wat hun wensen zijn. Van de jongeren denken we die wel te weten, maar dat geldt niet voor de wensen van ouders en opvoeders. Lees meer »

Help je ons mee?

Geschreven op

Jongeren hebben vaak school op woensdagmiddag. Dus zijn we hard op zoek naar ouders die ons willen helpen bij De Piramide, al is het maar 1 middagje. Wat zoeken we? Tieneractiviteiten Pannerden: 2x per maand organiseren we activiteiten voor groep 6,7 en 8 in ons jongerenc... Lees meer »

Sfinx Specials 2019

Geschreven op

Sfinx voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. D Lees meer »