Nieuws

Voor jonge mantelzorgers

Geschreven op

Waardering voor jonge mantelzorgers!! Even je broertje naar school brengen, omdat je moeder dat niet kan. De boodschappen doen, omdat je vader ziek is. Of koken voor je oma, omdat ze de laatste tijd een beetje somber is. Het zijn dingen die je doet uit liefde. Lees meer »

Gezocht; ouders met een mening

Geschreven op

Om zeker te weten dat ons aanbod aansluit bij de wensen van jeugd en ouders, moeten we natuurlijk weten wat hun wensen zijn. Van de jongeren denken we die wel te weten, maar dat geldt niet voor de wensen van ouders en opvoeders. Lees meer »

Help je ons mee?

Geschreven op

Jongeren hebben vaak school op woensdagmiddag. Dus zijn we hard op zoek naar ouders die ons willen helpen bij De Piramide, al is het maar 1 middagje. Wat zoeken we? Tieneractiviteiten Pannerden: 2x per maand organiseren we activiteiten voor groep 6,7 en 8 in ons jongerenc... Lees meer »

Sfinx Specials 2019

Geschreven op

Sfinx voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. D Lees meer »