Nieuws

Winnaars smokkelspel

Geschreven op

Wat een geweldige start van het seizoen; 120 tieners deden mee aan het smokkelspel, georganiseerd en begeleid door 20 jongeren. Ze renden door Lobith, op zoek naar smokkelwaar en die probeerden ze zo duur mogelijk aan andere boeven te verkopen. Lees meer »

Geen Piramide meer

Geschreven op

Na 9 jaar volop tieneractiviteiten te hebben gedraaid, hebben we helaas deze zomer moeten besluiten om onze locatie in Pannerden, jongerencentrum De Piramide, te sluiten. Simpelweg omdat er op de woensdagmiddag geen vrijwilligers meer waren om te helpen. Lees meer »

Corona update augustus

Geschreven op

Onze activiteiten zijn weer gestart! Maar natuurlijk met een paar aanpassingen door het corona virus: We vragen iedereen thuis te blijven als je klachten hebt zoals koorts of niezen. Ben je gezond, dan zien we je graag op 1 van onze activiteiten. Lees meer »

Zomervakantie

Geschreven op

We gebruiken de zomervakantie voor het maken van de nieuwe planning. Maar natuurlijk gaan sommigen van ons ook eventjes weg. We hopen dat jij een toffe zomer hebt!! En houd onze site en socials in de gaten, want misschien organiseren we nog een paar leuke vakantie-activit... Lees meer »

Online activiteiten

Geschreven op

Dinsdag en donderdag is ons online studie uurtje waarin je tips kan krijgen. Elke woensdag is er een online inloop en bijna elke vrijdagavond is er een activiteit voor iedereen uit Zevenaar van 10 jaar en ouder. Soms een quiz en vaak een bingo met leuke prijzen. Lees meer »

Sfinx Specials 2020

Geschreven op

Sfinx voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van ’t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. D Lees meer »