Nieuws

Tijdelijke gesloten

Geschreven op

Wegens de nieuwe maatregelen is De Sfinx gesloten tot en met 18 november. Lees meer »

Onze activiteiten gaan door, maar....

Geschreven op

Vanaf 13 oktober gelden (tijdelijk) strengere maatregelen om het corona virus in te dammen. Caleidoz heeft intern overlegd en besloten dat in principe alle activiteiten door kunnen gaan. Wel mogen er maar per activiteit maximaal 30 deelnemers meedoen. Lees meer »

Winnaars smokkelspel

Geschreven op

Wat een geweldige start van het seizoen; 120 tieners deden mee aan het smokkelspel, georganiseerd en begeleid door 20 jongeren. Ze renden door Lobith, op zoek naar smokkelwaar en die probeerden ze zo duur mogelijk aan andere boeven te verkopen. Lees meer »

Geen Piramide meer

Geschreven op

Na 9 jaar volop tieneractiviteiten te hebben gedraaid, hebben we helaas deze zomer moeten besluiten om onze locatie in Pannerden, jongerencentrum De Piramide, te sluiten. Simpelweg omdat er op de woensdagmiddag geen vrijwilligers meer waren om te helpen. Lees meer »

Corona update augustus

Geschreven op

Onze activiteiten zijn weer gestart! Maar natuurlijk met een paar aanpassingen door het corona virus: We vragen iedereen thuis te blijven als je klachten hebt zoals koorts of niezen. Ben je gezond, dan zien we je graag op 1 van onze activiteiten. Lees meer »

Online activiteiten

Geschreven op

Dinsdag en donderdag is ons online studie uurtje waarin je tips kan krijgen. Elke woensdag is er een online inloop en bijna elke vrijdagavond is er een activiteit voor iedereen uit Zevenaar van 10 jaar en ouder. Soms een quiz en vaak een bingo met leuke prijzen. Lees meer »