Helpen als stagiaire of vrijwilliger?

Zoals gezegd werken de jongerenwerkers niet in hun eentje; we krijgen gelukkig hulp van veel enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen mee activiteiten te bedenken en uit te voeren.
Als vrijwilliger heb je een paar keer per jaar een vergadering en daar is altijd aandacht voor jouw idee. Ook krijg je soms cursussen (zoals posters maken of ehbo) en minstens 2x per jaar zijn er uitjes met het hele team.
Lijkt het je leuk vrijwilliger te worden en zit je tenminste in het 3e jaar? Stuur dan een mailtje met je naam naar de jongerenwerkers, dm ze via Insta of kom een keertje langs!

Stage

Het jongerenwerk vindt het belangrijk dat jongeren in hun eigen omgeving kunnen leren. Ben je dus op zoek naar een stageplaats voor je opleiding? Maak een afspraak met ons, want jongeren die wonen in de gemeente Zevenaar krijgen bij ons voorrang als het gaat om stageplaatsen.
Uit verhalen van vorige stagiaires weten we dat we een leuke stageplek zijn. Omdat je bij ons veel mag ontdekken en leren en omdat elke dag anders is; nooit saai dus!